Лайм

Скандальний український пранкер Седюк напав на Джастіна Тімберлейка: фото

Серед витівок жартівника - танці з голим задом під час виступу Джамали на Євробаченні-2017

Скандально відомий український пранкери Віталій Седюк нагадав про себе черговою витівкою. На показі Louis Vuitton на Тижні моди в Парижі він схопив співака за праву ногу, коли той прямував на шоу з дружиною Джесікою Біл.

Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що колишній український тележурналіст не зміг нашкодити Тімберлейку. На знімку видно лише спантеличені обличчя присутніх, повернені в сторону лежачого на підлозі Седюка.

Раніше в той же день Седюк натякнув в Instagram, що націлився на пару, опублікувавши фотографію Тімберлейка і Біл в сторіз.

"Минуло багато часу з тих пір, як я бачив @justintimberlake на Греммі", - підписав він фото.

Не зовсім ясно, якою була мета останнього пранку Седюка. Втім, стосується це і його минулих "акцій", коли він падав на коліна перед промежиною Бредлі Купера, повзав під сукнею Америки Феррери на Каннському кінофестивалі і обіймав ноги Кім Кардашьян на показі мод в Парижі.

Ще одна спроба влаштувати Пранк в 2016 році обернулася для 30-річного Седюка ударом ліктем в обличчя. Тоді він спробував підняти на руки модель Джіджі Хадід.

У 2013 році Седюку вдалося обійти охорону на церемонії вручення премії "Греммі". Пранкер вийшов на сцену, поки Дженніфер Лопес вручала нагороду Адель, але Лопес спокійно відштовхнула його в бік, коли він спробував виступити на трибуні.

Седюку вдавалося ухилятися від закону, але одного разу його невдалий жарт призвів до тюремного ув'язнення. У 2014 році він перестрибнув через загороджуючий бар'єр, щоб переслідувати Бреда Пітта на прем'єрі фільму "Малефісента" в Голлівуді. Після цього Седюк провів кілька днів у в'язниці і за призначенням суду зобов'язаний був пройти 52 години психологічних консультацій. Після винесення вироку він переїхав з Лос-Анджелеса в Європу, де з тих пір регулярно відвідував модні події.

Нагадаємо, що у 2017 році Віталій Седюк на Євробаченні в Києві оголив сідниці в гранд-фіналі міжнародного пісенного конкурсу. Інцидент стався під час виступу Джамали. Дніпровський районний суд визнав пранкера винним у хуліганстві і зобов'язав його виплатити штраф у розмірі 8500 грн.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси