Лайм

Захоплююся здібностями чоловіка: Брежнєва відповіла на чутки про зраду Меладзе

Продюсеру приписують роман з солісткою "ВІА Гри"

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, дружина композитора Костянтина Меладзе, емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка.

Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег. Брежнєва довго ігнорувала ці домисли, а тепер вирішила прокоментувати скандал. Віра написала пост в Instagram, де виключила можливість зради чоловіка.

"Читаю новини і в черговий раз захоплююся здібностями свого чоловіка. Він встигає керувати офісом Meladzе Music, курирувати 5 своїх проектів, бути наставником в Голосі, писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, стверджувати весь контент, займатися дітьми, піклуватися про брата, сестру, батьків, племінників, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще, за словами преси - регулярно розлучатися і погулювати з Ерікою! Ну просто браво! Товариші ньюсмейкери, спасибі", - написала Брежнєва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

Варто відзначити, що це не перший випадок, коли росЗМІ поширюють чутки про зраду Меладзе. Так, влітку цього року мережу облетіло фото, на якому чоловік, схожий на Костянтина розважається в клубі з пишнотілої дамою. На знімку невідомий уткнувся носом в пишне декольте своєї супутниці. Після цього в мережі поповзли чутки, що продюсер невірний співачці.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, який старше неї на 18 років, таємно розписалася в Італії в жовтні 2015 року та протягом двох років не коментували цю подію. Однак в 2017 році Костянтин зробив виняток і поділився подробицями весільного торжества.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси