Лайм

Режисера Люка Бессона знову звинувачують у згвалтуванні актриси фільму "Таксі-5"

Справу про зґвалтування раніше було закрито через брак доказів

У Франції відновили справу стосовно французького режисера Люка Бессона ("Леон", "Таксі", "П'ятий елемент") про зґвалтування актриси Сенд Ван Рой. У травні минулого року зірка картини "Таксі-5" заявила про те, що автор екшена згвалтував її чотири рази. Пізніше справа була закрита через нестачу доказів.

Про це пише The Hollywood Reporter з посиланням на інформацію адвоката актриси. Справу відкрито знову і цього разу сторона обвинувача сподівається на на її успіх.

"Нарешті справедливість знаходить здоровий глузд, ставлення прокурора до цієї справи мені завжди здавалося незрозумілим", - також процитував адвоката Сенд Ван Рой місцевий Le Parisien.

Що ж стосується актриси, вона як і раніше стверджує, що в період з березня 2016-го по травень 2018 року Бессон чотири рази згвалтував її, погрожуючи позбавити ролі в кіно. Сам режисер називає цю інформацію "брехнею від А то Я" і запевняє ЗМІ, що ніколи не здійснював ніяких неправомірних дій відносно жінок.

Бессон також зізнався, що звинувачення проти нього висунула жінка, з якою він перебував у відносинах близько двох років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси