Лайм

У мережі розгорівся скандал навколо різдвяної реклами велотренажерів - акції бренду впали на 9%

На YouTube ролик зібрав вже понад 2 млн переглядів, та успіхом це не назвеш

Виробник велотренажерів, бренд Peloton, опинився під шквалом критики та звинувачень у сексизмі. Вся справа в різдвяній рекламі, в сюжеті якої чоловік дарує дружині тренажер.

Відео розійшлося по ЗМІ та соцмережах, тільки на YouTube його подивилися вже понад 2 млн користувачів. Назвати успіхом це важко. Навіть хоча б з тієї причини, що за останні кілька днів акції компанії впали на 9%, повідомляє BBC.

Сюжет короткого відео грунтується на тому, що чоловік дарує дружині на різдво велотренажер. Весь наступний рік вона записує відео зі своїми тренуваннями і показує їх чоловікові, щоб той пишався її успіхами. "Рік тому я не усвідомлювала, як це змінить мене", - каже в кадрі дівчина.

Незабаром після виходу реклами компанію почали масово критикувати. Зокрема, звинувачувати у сексизмі, оскільки подарунок на різдво виглядає так ніби чоловік дорікає дружині за зайву вагу.

"Твоє обличчя, коли тобі доводиться знімати відео і доводити чоловікові, що ти прикладаєш всі зусилля, щоб виглядати для нього худою", - пишуть в Twitter.

Деякі жінки у соцмережах настільки обурилися роликом, що почали погрожувати своїм чоловікам розлученням, якщо ті надумають подарувати їм Peloton.

Висловилася про ситуацію і комедійна письменниця Джесс Дуек: "Єдиний спосіб насолодитися рекламою Peloton - це уявити, що це перша хвилина епізоду "Чорного дзеркала".

  • Школяр заробляв $10 тис. на місяць на мемах, але Instagram видалив його профіль. Ось коротка історія 15-річного Роуена Уінча з Пенсільванії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси