Лайм

Вдова Кріса Корнелла звинуватила групу покійного чоловіка в привласненні грошей, погрозах та наклепі

Вокаліст Soundgarden і Audioslave наклав на себе руки в 2017 році

Вікі Корнелл, дружина покійного фронтмена Soundgarden Кріса Корнелла, подає в суд на групу. Жінка стверджує, що рок-група і їх бізнес-менеджер змовилися і неправомірно приховують від неї та її дітей сотні тисяч доларів у вигляді роялті. Видання People пише, що суперечка виникла щодо семи записів, які були зроблені до самогубства Корнелла в 2017 році.

У своїй скарзі Вікі стверджує, що ці сім композицій були записані тільки Корнелом і є законною власністю їхньої родини. Вдова запропонувала розділити записи з групою, але музиканти відмовилися, заявивши, що пісні належать їм. Вона також повідомила, що члени групи "погрожували" її родині "неправдивими заявами в ЗМІ".

"Мене засмучує втрата людей, яких я вважала друзями і сім'єю, - написала жінка в Instagram. - Я шокована тим, як часто це відбувається. Це не тільки я, вдови рок-зірок чи політиків. Це стосується переважної більшості жінок після відходу їхніх партнерів. Я не прийму чогось настільки поганого, навіть якщо наді мною нависає явна загроза соціального неприйняття. Я не буду жертвувати майбутнім наших дітей заради чужої жадібності. І я не дозволю комусь іншому змушувати мене відчувати сором, тому що людину, яку я любила, забрали у всіх нас надто рано".

Група відкидає звинувачення Вікі Корнелл і наполягає, що Кріс працював над записами у співпраці з іншими учасниками Soundgarden, а п'ять із семи зазначених пісень були написані в співавторстві.

Корнелл прославився як вокаліст Soundgarden та Audioslave. В травні 2017 року він скоїв самогубство у віці 52 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси