Лайм

Модель продала свої голі фото за $700 000 - вдома її соромляться, а в мережі масово дякують

Від дівчини відреклися рідні та відвернувся хлопець, але захисники тварин будуть нескінченно їй вдячні

20-річна Instagram-блогер та вебкам-модель Кайлі Ворд знялася оголеною і вирішила продавати свої фото всім бажаючим поглянути на її тіло по $10 за штуку. Так їй вдалося заробити $700 тис (16,7 млн гривень) і стати героїнею соцмереж.

Адміністрація Instagram заблокувала її аккаунт, з нею не спілкуються рідні та хлопець, який здавався їй симпатичним. Але дівчина не засмутилася, адже цю значну суму вона передала на боротьбу з пожежами в Австралії і на допомогу постраждалим тваринам. За це її дякують сотні тисяч користувачів мережі.

"Я висилаю оголені фото кожному, хто пожертвує хоча б $10 на пожежі в Австралії. Кожні $10, які ви жертвуєте - це одна оголена фотографія. І ви повинні надіслати мені підтвердження вашого пожертвування", - написала модель в Twitter.

Досить скоро твітт дівчини зібрав у соцмережі більше 80 тис. перепостів та понад 200 тис. лайків. Вже на наступний день модель розповіла про наслідки своєї акції:

"Мій аккаунт в Instagram деактивували, моя родина відреклася від мене, і хлопець, який мені подобається, не навряд чи стане спілкуватися зі мною, все через цей твітт. Але до біса все це. Врятуємо коал", - написала вона, зібравши на цей раз більше 500 тисяч лайків і тисячі коментарів з подяками.

  • Нагадаємо, в Австралії продовжують бушувати найбільші в історії країни пожежі, внаслідок яких третина населення перебуває в зоні ризику. Повідомляється, що внаслідок лиха, постраждали мільйони тварин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси