Лайм

Навколо яскравої учасниці шоу Голос країни-10 назріває скандал через Крим

Вокалістка потрапила в базу центру "Миротворець"

На шоу "Голос країни-10" розгорається перший скандал. Виявилося, що учасниця проекту, екс-солістка російського гурту "Ленінград" Василіса Старшова, відвідувала окупований РФ Крим, порушивши тим самим українське законодавство.

Ім'я вокалістки з'явилося в базі добровольчого центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки держави.

"Свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Участь в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що в серпні 2016 року Старшова разом з "Ленінградом" виступала в окупованій Балаклаві на фестивалі "Золота балка".

Василіса Старшова прийшла на "Голос країни-10" з піснею Complicated виконавиці Авріл Лавін. Дівчині вдалося розвернути всі тренерські крісла, а в якості свого наставника на проекті вокалістка вибрала Дана Балана.

На сцені співачка вела себе надто розкуто, що не сподобалося Тіні Кароль. Суддя порадила Василісі приділити увагу музиці, мелодійності, вокалу і прибрати "понти".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси