Лайм

Легендарний тенор Андреа Бочеллі заспівав в порожньому Міланському соборі для мільйонів глядачів: відео

Співак виконав "Sancta Maria", "Domine Deus", "Panis Angelicu" і "Ave Maria"

12 квітня католики відсвяткували Великдень, і знаменитий італійський тенор Андреа Бочеллі привітав їх спеціальним виступом в порожньому Міланському соборі - одному з найбільших храмів в Італії, що по місткості поступається лише собору Святого Петра у Ватикані. Концерт Бочеллі транслювався по всьому світу і набрав більше 26 млн переглядів на YouTube.

"У день, коли ми святкуємо віру в торжество життя, я маю честь і щасливий відповісти "так" на запрошення міста і Кафедрального собору Мілана. Я вірю в силу спільної молитви; я вірю в християнську Пасху, універсальний символ відродження, який дійсно потрібен кожному прямо зараз - незалежно від того, віруючі вони чи ні. Завдяки музиці, яка транслюється в прямому ефірі і об'єднує мільйони складених рук по всьому світу, ми обіймемо пульсуюче серце цієї пораненої Землі, - сказав Бочеллі. - Щедрий, сміливий, ініціативний Мілан і вся Італія знову і дуже скоро стануть моделлю перемоги, двигуном відродження, на яке ми всі сподіваємося".

"Чоловіки і жінки, віруючі і невіруючі, люди з усього світу... сьогодні ми всі відчуваємо себе трохи ближчими одне до одного. Ці пісні, цей голос і всі ваші коментарі просто зігрівають моє серце. Дякую Андреа і всім вам, будьте в безпеці, і ми знову піднімемося, - коментують розчулені глядачі. - Музика, яка вселяє надію, і цим все сказано. Приголомшливо! Майстер. Здоров'я Вам, Андреа Бочеллі, і всім жителям Землі".

Батьківщина Бочеллі стала однією з найбільш постраждалих від нового коронавірусу країн. В останні дні в Італії спостерігається зниження числа смертей, пов'язаних з цією хворобою, проте від ускладнень COVID-19 в країні вже загинуло 19 899 чоловік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси