Лайм

Вона вдосталь наревілася: чоловік Регіни Тодоренко заступився за ведучу після гучного скандалу

Музикант став на захист дружини, але йому нагадали, яким тоном він спілкується з фоловерами

Російський музикант Влад Топалов заступився за дружину, ведучу Регіну Тодоренко, яку позбавили звання "Жінка року" через виправдання домашнього насильства. Неоднозначні висловлювання Тодоренко в одному з інтерв'ю привели до масової критики у соцмережах та необхідності закривати коментарі в Інстаграм.

На особистій сторінці у соцмережі Топалов опублікував сімейне фото, а в коментарях до знімка пообіцяв стояти горою за родину проти всього світу, навіть якщо правда на боці обурених фоловерів його дружини. Але отримати очікуваного від підписників розуміння музикантові не вдалося, адже раніше він вирішив спілкуватися з ними у більш різкому тоні.

"Якщо вам є що сказати, кажіть вже мені. Залиште тендітну дівчинку в спокої, - зазначив під знімком Топалов. - Вона вдосталь настраждалася і наревілася за добу <...> Я сподіваюся, що ображаючи мене, вам стане трохи легше і ви зможете справді собою пишатися!"

У своєму зверненні Топалов заявив, що завжди готовий до конструктивного діалогу. Але музикантові одразу ж нагадали його попереднє спілкування з обуреними фоловерами його дружини.

"Вчора парі з вас я відповів так, як того і варто було, може, було грубувато. Але я, на відміну від вас, не святий. Коли ображають мою родину - даю відповідну реакцію. Тут вже самі винні", - відповів на це в своєму пості Топалов.

"Влад. Вам самому не гидко від усього цього? - звернулися до музиканта в одному з коментарів. - Іноді, напевно, варто просто замовкнути і помовчати кілька днів. Але ні! З захватом забиваємо цвяхи в труну своєї кар'єри".

  • Раніше Регіна Тодоренко прокоментувала наркотичне минуле свого чоловіка Влада Топалова. Як зізналася ведуча, родичі музиканта радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси