Лайм

А яку незалежність святкували? Оксана Марченко дорікнула Зеленському за концерт на Софіївській

Дружина нардепа Віктора Медведчука раптом заговорила про корупцію та злочинність в Україні

Телеведуча Оксана Марченко, дружина нардепа Віктора Медведчука, дорікнула Офісу президента за нашумілий концерт на Софійській площі з нагоди Дня незалежності України.

В інтерв'ю "КП в Україні" Марченко засумнівалася в незалежності країни та заявила, що Україною "управляють з-за океану".

Оксана Марченко Фото: Instagram / Oksana Marchenko

"А яку незалежність святкували? - відповіла на запитання про концерт телеведуча. - Країною продовжують керувати з-за океану, українці продовжують гинути, голодують люди похилого віку, більшість сімей ледве-ледве зводять кінці з кінцями, мільйони наших громадян шукають роботу за межами країни, щоб прогодувати себе та близьких, процвітають корупція та злочинність. Вам не здається, що не з концертів треба починати?"

Коли ж у телеведучої поцікавилися, якої вона думки про звання заслужених і народних артистів, Марченко відповіла, що вручення подібних нагород - "єдине, що Зеленський може робити без узгодження зі своїми господарями".

  • 24 серпня на Софіївській площі в Києві відбулися святкові заходи, а також міні-концерт "Пісенна історія сучасної України", в рамках якого Олег Винник, Вєрка Сердючка, Ніна Матвієнко, Джамала, Потап та інші артисти виконали знакові пісні, які вийшли за останні 29 років. Як виявилося пізніше, пісні деяких артистів були використані без їх відома і дозволу, що спричинило скандал.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси