Лайм

Найпишнотіліша в світі модель вразила сміливою витівкою на Тижні моди в Нью-Йорку

Тесс Холлідей стала зіркою показу американського бренду Chromat

Найкрупніша професійна фотомодель в світі американка Тесс Холлідей взяла участь у показі бренду Chromat в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

На подіумі 34-річна plus-size модель дефілювала у білій сукні, що облягає, з написами Sample Size ("зразковий розмір") і туфлях в тон наряду. Образ пишнотілої красуні доповнений високою зачіскою і яскравим макіяжем. Відповідні фото і відео модель оприлюднила в особистому мікроблозі.

Тесс під вигуки публіки ефектно пройшлася по подіуму, а в кінці шоу здивувала сміливою витівкою. Холлідей нахилилася вперед і звернула увагу глядачів на свої груди.

Нагадаємо, що Тесс Холлідей при зрості 1,65 см важить 155 кілограм і при цьому є затребуваною моделлю. Вона обожнює фотографуватися в білизні і топлес, демонструючи своє тіло, яке вона щиро любить. Дівчина заміжня і виховує двох синів.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Tessholliday)

  • Раніше Тесс Холлідей постала перед шанувальниками без одягу. У кадрі також повністю роздягнувся і друг Тесс, співак Бред Уолш.
  • Американська plus-size модель Ешлі Грем зізналася шанувальникам, що чекає первістка. На особистій сторінці в Instagram зірка глянцевих журналів опублікувала відео, на якому разом з чоловіком Джастіном Ервіном розповіла про свій стан.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно