Лайм

У мережі обговорюють образи Олени Зеленської в США: як поруч з Трампом виглядала перша леді України

Цього тижня український президент з дружиною вирушили з візитом до США

Перша леді України Олена Зеленська вирушила цього тижня до США разом з чоловіком, який домовився раніше про особисту зустріч з президентом країни Дональдом Трампом. Для ділової поїздки дружина українського гаранта обрала вбрання українських дизайнерів.

Першими фото із США Зеленська поділилася на особистій сторінці в Instagram, де також розповіла про низку заходів, які відвідала з чоловіком до поїздки у Білий дім.

На трапі українського літака Олена Зеленська показалася у вже знайомому її фоловерам бежевому костюмі бренду SIX: широкі штани, чорна футболка і туфлі на низькому ходу. Свій образ дружина гаранта доповнила шовковою хустиною.

Костюм цієї ж торгової марки Зеленська обрала і для благодійного обіду Fashion 4 Development, присвяченого взаємодії моди і дипломатії. Наскільки відомо, на заході також були присутні перша леді Гаїті та чоловік прем'єр-міністра Люксембургу. А от Меланія Трамп (США) та Бріджит Макрон (Франція) так і не з'явилися.

Встигли Олена та Володимир Зеленські зустрітися у США з українською діаспорою. Захід організували в приміщенні Українського інституту Америки. Там дружина президента з'явилася в жакеті кольору пудри і чорній спідниці українського бренду ARTEMKLIMCHUK.

"Наш візит до Сполучених Штатів почали з... України! А точніше, з осередку українських традицій, культури та мистецтва в США - Українського інституту Америки, де зустрілися з лідерами української громади в США. Дякую за теплий прийом і щире спілкування", - написала у соцмережі Зеленська.

Пізніше на особистій сторінці Володимира Зеленського в Twitter з'явилося і спільне фото з Дональдом Трампом та його дружиною Меланією. Для найважливішої зустрічі. Перша леді України обрала темно-синю сукню з вишивкою та поясом.

"Обожнюю образи Олени. Не соромно за таку першу леді", "Клас! Дуже красива", "Супер, пишаюся нашою першою леді", "Така гарна всюди, дуже приємна", "Найкрасивіша перша леді, відмінно виглядає", - пишуть в коментарях під знімками Зеленської.

  • Раніше в мережі активно обговорювалося гардероб Олени Зеленської на червоній доріжці аеропорту Канади. Якщо точніше - її босоніжки. Першу леді засудили за грубе порушення етикету. Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі з важливими особами дружина гаранта обрала кардинально інший образ.
  • Не менш активно в мережі обговорювали і сукню Олени Зеленської до Дня Незалежності України. Його подрузі пошила дружина "кварталівця" Євгена Кошового.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно