Лайм

Що накинути на плечі ввечері: 10 стильних піджаків на весну-літо 2020

Наймодніші піджаки сезону

Весна - час творчості і найстильніших луків. Щоб ваш образ був красивим і модним при будь-якій погоді, ми зібрали в цьому матеріалі найбільш трендові варіанти піджаків, якими можна доповнити будь-який наряд.

Наймоднішими навесні 2020 стали піджаки в клітинку. Цікаво, що за колірною гамою лідирують нейтральні кольори. Наприклад, сірі тони, коричневі, бежеві, кавові і так далі.

Також в тренді піджаки оверсайз. Вони чудово поєднуються як з джинсами, так і з більш діловим одягом. Для найбільш яскравого ефекту можна накинути такий піджак на плечі, подібно накидці.

Чорний не втрачає своєї актуальності. Піджаки чорного кольору прекрасно доповнять будь-який образ і зроблять його візуально більш суворим і стильним.

Окрема модна фішка сезону - однотонні піджаки білого, бежевого, кремового, пудрового та інших подібних кольорів. Така деталь одягу виглядає одночасно і по-діловому, і романтично. Тому підійде як для офісу, так і для побачення.

І, звичайно ж, не можна не згадати про більш спортивні і повсякденні моделі. Наприклад, джинсові піджаки і піджаки з м'яких затишних тканин. Такі варіанти відмінно виглядають з толстовками, джинсами, лосинами, кросівками, скінни, футболками і так далі.

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди .
  • Весна - час романтики, легкості і приємних довгих прогулянок. У цьому сезоні варто віддати перевагу більш елегантному одязі, щоб ще сильніше підкреслити весняний настрій. В окремому матеріалі ми розповімо вам, які спідниці в тренді цієї весни, і з чим можна їх носити.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно