Лайм

У чому провести День вишиванки: 10 стильних образів з вишивкою для офісу і прогулянок

Оригінальні вбрання в українському стилі

21 травня в Україні відзначають День вишиванки. Цікаво, що не лише в нашій країні люблять цей незвичайний наряд. Українські народні елементи одягу полюбили і в інших країнах. Причому настільки сильно, що почали використовувати їх в різних модних колекціях.

Звичайно, можна просто надіти традиційну вишиванку. В такому випадку у вас вийде класичний образ в народному стилі, його також можна доповнити тематичними аксесуарами. Але можна використовувати і речі, створені в стилі вишиванки. Вони не є національними костюмами, але виглядають дуже модно і стильно. І однозначно підтримують дух свята.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Відмінним варіантом буде плаття з вишивкою. Багато світових модельєрів почали випускати такі наряди, надихнувшись українським колоритом. Сукня може бути як повсякденною, так і вечірньою, тому в ній можна відправитися і на прогулянку, і в ресторан.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікава ідея з вишивкою - джинси і різні аксесуари. Наприклад, прекрасно виглядають сумки з візерунками. Їх можна носити практично з чим завгодно. Таке оригінальне доповнення ефектно прикрасити будь-який наряд. Крім, звичайно ж, явно спортивного.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також в моді курточки та піджаки з вишивкою. Вони теж можуть стати цікавою альтернативою класичній вишиванці. Цей елемент вбрання допоможе одночасно і модно виглядати, і підтримати ідею свята 21 травня, і не замерзнути прохолодним весняним вечором.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли про 10 невдалих речей, які вже давно вийшли з моди .
  • Також читайте на theLime про 10 стильних сумок 2020 року. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору