Лайм

Як і з чим ці влітку носити сарафан: 10 стильних образів і головні помилки

Як одягатися влітку 2020

Сарафани практично ніколи не йдуть зі списків модних літніх трендів. Цей предмет гардероба є настільки зручним і універсальним, що його майже неможливо кардинально замінити чимось іншим. Але є і важливі правила, які не варто порушувати, щоб сарафан виглядав добре.

По-перше, під сарафани з відкритими плечима в жодному разі не можна надягати бюстгальтер зі шлейками. Навіть силіконові шлійки дуже помітні, і це моментально псує весь образ і робить його несмачним. Варто використовувати або білизну без шлійок, або спеціальні наклейки на груди.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також важливо пам'ятати, що сарафан не є вечірньою сукнею. Це повсякденний одяг, тому з ним варто носити тільки денні нейтральні аксесуари. Камені, блискітки, туфлі на високих підборах і так далі - все це не підходить під такий наряд.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також, говорячи про білизну, важливо нагадати, що під сарафани та інший одяг з відкритою спиною в жодному разі не надягається ліфчик. Взагалі.

Можна використовувати спеціальні бюстгальтери, які тримаються на грудях за допомогою клейкої основи і не мають шлійок і застібок. Або ж користуватися наклейками, якщо ви турбуєтеся про те, що через тонку тканину можуть бути помітні соски. Але шлійкам від ліфчика на голій спині і плечах всі експерти говорять максимально тверде "Ні".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також при виборі сарафана важливо враховувати свій тон шкіри. Цей наряд часто оголює ноги, спину, плечі і так далі. І, якщо після зими ваша шкіра виглядає блідою, краще віддати перевагу світлим моделям. Темні і яскраві варіанти будуть підкреслювати світлий тон і робити його ще білішим. А ось засмаглим і смаглявим дівчатам такі моделі навпаки відмінно підійдуть.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сарафан не обов'язково повинен бути тільки легким і довгим. Також варто звернути увагу на моделі по фігурі, і на більш класичні варіанти. Їх можна носити як з кросівками, так і з човниками або босоніжками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мають бути в гардеробі кожної жінки: 6 фасонів модних брюк сезону

Дизайнери представили трендові фасони штанів на сезон 2024-2025

Металевий блиск і 101-ша варіація френчу: модний манікюр осені-2024

Дизайнери запропонували новинки дизайну і модні ідеї манікюру на осінь 2024

"Дуже скромно": що відомо про новий модний тренд, що підірвав TikTok

Стиль демюр захопив ТікТок і став модною сенсацією сезону 2024-2025 - розповідаємо про його особливості