Лайм

Як не виглядати безглуздо в гонитві за модою: 10 трендових речей, які підійдуть не всім

Що і як носити влітку 2020

Трендові речі далеко не завжди підходять під всі типи фігури, стилі і так далі. У цьому матеріалі ми розповімо вам, які модні хіти варто вибирати з обережністю, щоб не зіпсувати своє вбрання.

Перші в нашому списку - популярні високі джинси. Такі штани підходять майже всім, але є і виключення. Якщо у вас явно помітний животик, краще вибирати моделі з середньою талією, щоб не додати собі зайві складочки.

Фото: noisymay.com

Далі ми поговоримо про кросівки на платформі. Це зручне та стильне взуття, але потрібно враховувати, що занадто висока платформа зараз почала вважатися старомодною. Ідеальний варіант - висота до 10 сантиметрів.

Фото: ae01.alicdn.com

Третій пункт - великі футболки. Їх потрібно обов'язково прасувати перед носінням, також потрібно стежити за тим, щоб футболка або повністю прикривала сідниці, або поєднувалася з будь-якими шортами.

Фото: cdn.tobi.com

Довгі сукні та спідниці відмінно підходять для модниць середнього та високого зросту. Ну а дівчатам нижче варто звернути увагу на моделі хоча б трохи коротше.

Фото: wsdear.com

Ще один небезпечний тренд - спідниця-олівець. Якщо у вас плоскі сідниці, така спідниця може дуже невигідно їх підкреслити.

Фото: i.pinimg.com

Популярні капелюхи з широкими полями теж личать далеко не всім. Дорослим жінкам такий головний убір може візуально додати вік. А невисоких дівчат зробити візуально ще нижче.

Фото: i.pinimg.com

Далеко не всім підходять і великі темні окуляри. Хтось може виглядати в них дуже стильно, а хтось буде виглядати безглуздо.

Фото: i.ebayimg.com

Також далеко не всім варто носити кроп-топи. Якщо у вас є явно помітний животик або складочки на боках, краще вибрати більш закриті моделі верху.

Фото: cdn.tobi.com

Те ж саме можна сказати про сукні та блузи з відкритою спиною. Якщо у вас є складочки в цій області, краще не підкреслювати їх такими нарядами.

Фото: i.pinimg.com

Сарафани з декольте краще не вибирати щасливим власницям дуже великого бюста. На пишних красунях краще виглядають трохи більш закриті моделі, це виглядає елегантніше і аристократичніше.

Фото: cdn2.stylecraze.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймМода

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей