Лайм

Як і з чим цим літом носити високу спідницю: 7 стильних луків і часті помилки

Які наряди в моді влітку 2020

Висока спідниця - одна з найбільш модних речей цього літа. Але з чим же її носити? І яких помилок не можна допускати, щоб образ не став виглядати неакуратно і старомодно? Про все це наші експерти розкажуть в цьому матеріалі.

Для початку важливо розповісти про одне правило: якщо ви одягаєте високу спідницю, топ не повинен її перекривати. Тобто, ваша майка, футболка, блуза або будь-який інший верх повинен бути або коротким, або його слід заправити.

Фото: pinterest.com/Hlybl

Для створення елегантного образу з високою спідницею можна надіти блузу з відкритими плечима. В якості взуття добре підійдуть босоніжки або туфлі на невеликому каблуці. Доповнити вбрання можна великими сережками.

Фото: newlook.com

Для повсякденного носіння ідеально підходять високі спідниці з різних зручних тканин. Вони можуть бути абсолютно будь-якого кольору, важливо тільки стежити за тим, щоб наряд був комфортним і практичним.

Фото: bershka.com

Окрему увагу варто звернути на джинсові спідниці з високою талією. Влітку 2020 вони стали справжнім модним хітом. Носити таку спідницю можна практично з будь-яким верхом. Також під неї підійдуть як кросівки, так і класичні човники.

Фото: aliexpress.com

Сміливі модниці можуть надіти з високою спідницею короткий кроп-топ. Доповнити зухвалий сексуальний наряд можна стильними окулярами і трендовими кросівками на грубій підошві.

Фото: tobi.com

Для створення класичного образу добре підійде ділова спідниця з високою талією і легка блуза. Але не забувайте про основне правило - блузу обов'язково потрібно заправити.

Фото: 12.bootslover.club

Також не слід забувати про пояси. З високими спідницями вони виглядають найкращим чином. Спідниця такого фасону сама по собі підкреслює лінію талії, а в поєднанні з поясом вона створює ефект практично ідеальної фігури. Також цей прийом візуально робить ноги довшими.

Фото: outfitmag.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору