Лайм

Як і з чим носити короткий светр цієї осені: 7 стильних образів на кожен день

Свіжі ідеї ​​луків на осінь 2020

Короткий светр, також відомий в світі моди як кроп-светр, цього року став справжньою модною сенсацією. Цей топ зараз опинився в топі трендів, тому наші експерти вирішили розповісти вам, як і з чим його можна носити.

Дуже модно в цьому сезоні носити короткі светри і кофти зі спідницями міді. Також варто нагадати, що в тренді нейтральні відтінки: білі, пісочні, сірі, кавові, нюдові, пастельні, молочні і так далі.

Фото: sistersoftheblackmoon.com

Ідеальним простим варіантом на кожен день може стати поєднання кроп-светру і класичних брюк. Урізноманітнити образ можна грубими черевиками і шкіряним рюкзаком або сумочкою і невеликими сережками.

Фото: wishbonebear.com

Також короткий однотонний светр добре поєднується з контрастним низом. Можна надіти його з чорно-білою спідницею, класичними туфельками і невеликою сумочкою. Під такий образ прекрасно підійде червона помада.

Фото: poorlittleitgirl.com

У моді зручні, теплі і затишні тканини, тому стежте за тим, щоб ваш светр в першу чергу був якісним і комфортним. Також короткий светр зовсім не обов'язково повинен відкривати живіт, його можна носити зі штанами або спідницею з високою талією.

Фото: morninglavender.com

А можна і взагалі надіти кроп-светр поверх майки, сукні або іншого топа. Багатошаровість залишається актуальною в цьому сезоні, тому з нею сміливо можна експериментувати на свій смак.

Фото: etsy.com

Тонкі светрики і гольфи теж не йдуть зі списку трендів. Якщо ви не боїтеся показувати свою фігуру, сміливо носіть короткі моделі подібних топів, вони зараз є дуже актуальними.

Фото: pinterest.com / xv_daviii

Цікаве поєднання може вийти, якщо надіти кроп-светр з сукнею. Особливо в тому випадку, якщо вибрати сукню міді або максі. Спробуйте урізноманітнити таким топом свій улюблений літній наряд, і у вас вийде універсальний варіант не тільки для літа, але і для прохолодної погоди.

Фото: ylclothes.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно