Лайм

Вкрали всі речі: українського музиканта пограбували на відпочинку в Італії

Співак також показав фото розбитого автомобіля

Фронтмен українського гурту Dilemma, який брав участь у Національному відборі на Євробачення-2018 Джей Бардаченко (Євген Бардаченко) став жертвою грабіжників на відпочинку в Італії.

Музикант разом зі супутницею відправився у подорож на своєму авто. В одному з італійських містечок пару чекав неприємний сюрприз. Подробицями того, що сталося співак поділився з Viva!.

"Припаркувалися на місцевій парковці, де стоїть весь час купа машин, зібрали з собою пару дрібничок, всі інші речі і валізи залишили в машині, пішли заселятися. Нам тут так сподобалося, що ми вирішили залишитися ще на день-ніч! Вранці підходимо до машини, я відкриваю багажник - там порожньо. Що?! У нас з Катею мікрошок", - поділився музикант.

Співак розповів, що грабіжники розбили в автомобілі вікно і вкрали всі речі, техніку, а також зняли з машини деякі запчастини. "Всі речі, що є на нас - це все, що залишилося", - зазначив Джей.

Євген і його супутниця зв'язалися зі страховою компанією, яка оцінила збиток в 250 тисяч гривень. Тепер, щоб компанія компенсувала збитки, потрібно вести машину на евакуаторі до Києва.

"Я вислав на сервіс фотки, щоб приблизно оцінили рівень збитку. 250 000 гривень - тільки запчастини! Подивимося, що буде далі. А поки мені пишуть багато людей з усіх точок Європи, навіть в Швейцарії зараз "бомблять машини", - розповів артист.

  • Раніше українського коміка і телеведучого Дядю Жору (Вадима Мічковоского) пограбували в Києві. Невідомий розбив скло позашляховика, вкравши з нього спортивну сумку з речами гумориста.
  • Дивіться також на The Lime, як співак Макс Барських потрапив в ДТП. У Лос-Анджелесі (США) виконавець розбив дорогий спорткар , про що також повідомив своїм прихильникам в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.