RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Цікаво подивитися, як прокуратура вручить підозру Сталіну

Цікаво, як будуть викликати свідків, як буде проходити допит свідків

Цікаво, як будуть викликати свідків, як буде проходити допит свідків Фото: УНІАН

Прокуратура Криму підписала повідомлення про підозру Йосипу Сталіну та Лаврентію Берії у насильницькому переселенні в 1944 році кримськотатарського народу. Чому таке рішення позбавлене глузду та є фарсом, "Апострофу" розповів політолог Кость Бондаренко.

Зараз немає ніякого сенсу в цьому рішенні. Хіба що показати, що Україна не забуває гріхи комуністичних часів, що вона турбується про кримських татар, що турбується про відновлення історичної справедливості.

Я думаю, що зовсім скоро потрібно буде розпочати кримінальні провадження про вбивство Святополком Окаянним своїх братів (Бориса і Гліба, - "Апостроф"), про отруєння Юрія Долгорукого в Києві, вбивство гетьмана Івана Брюховецького та по інших резонансних подіях. Про такі справи не варто забувати, і потрібно дати їм хід, оскільки подібні злочини не мають терміну давності.

Завтра, до наступного року, всі забудуть, що така справа була. Це робиться для галочки, щоб показати, що прокуратура хоч чимось займається.

Я хотів би побачити: як будуть вручатися ці підозри, як будуть проводитися очні ставки, як будуть проводитися слідчі дії, заходи. Цікаво, як будуть викликати свідків, як буде проходити допит свідків.

Читайте також

Перед зачисткою уряду: що стоїть за скандалом з міністром Сольським

Навколо уряду продовжуються серйозні пристрасті

Кінець Московському патріархату? Що готує Верховна Рада

Боротьба з російським впливом в Україні триває і Верховна Рада вже підготувала законопроект про заборону російської церкви

Чиновники, на вихід: кого зачепить квітнева хвиля звільнень

До кінця рішення щодо відставок топ-чиновників невідомі