RU  UA  EN

Субота, 30 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Гороскоп на 29 листопада: Діви будуть дратувати людей, а Близнюків чекає буря емоцій

Астрологічний прогноз на день для всіх знаків Зодіаку

Астрологічний прогноз на день для всіх знаків Зодіаку Фото: pixabay.com

Хочете знати, що на вас чекає 29 листопада? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це запитання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути обережніше на роботі, а у кого можуть серйозно здати нерви.

Овен

У вашому арсеналі закінчуються сильні аргументи. Замисліться, можливо оточуючі розуміють ситуацію набагато краще, ніж ви. Не намагайтеся в усьому здаватися розумнішими, далеко не завжди ви точно знаєте, як треба вчинити.

Телець

За останніми прогнозами, скоро у вашому житті щось круто зміниться. Якщо ви не боїтеся змін, цей етап піде вам на користь. Однак, якщо ви не любите зрушуватися з мертвої точки, вам буде дуже непросто адаптуватися.

Близнюки

Вас чекає буря емоцій. Ймовірно, ваші нерви не витримають напруги, тому на цей день краще не планувати жодних важливих зустрічей. Ви ж не хочете зірватися і накричати на свого начальника?

Рак

Вам варто бути обережнішими. Особливо в робочих справах. Хтось дуже уважно за вами стежить, і чекає можливості зробити якусь гидоту. Не дозволяйте недоброзичливцям і заздрісникам псувати вашу репутацію.

Лев

Згадайте про справи, які колись відклали в довгу шухляду. Зараз саме час до них повернутися. Постарайтеся закінчити хоча б частину вашого плану найближчим часом, інакше він почне рости, як сніжний ком.

Діва

Ви починаєте дратувати людей, це недобре. Ваша поведінка стає дуже зухвалою, іноді навіть грубою. Стежте за собою, інакше сьогодні ви можете вивести когось з себе. І опинитися в конфліктній ситуації.

Терези

Подивіться на ситуацію зі сторони. Сьогодні у вас є шанс зробити дуже мудрі висновки. Якщо зможете вловити суть всього, що відбувається, розберетеся зі старою проблемою за кілька днів. Тільки дивіться дуже-дуже уважно.

Скорпіон

Менше думайте про свої невдачі. В цей день вам потрібно буде прийняти рішення, від якого багато залежить. Якщо почнете сумніватися і нервувати, можете втратити хороший шанс. Зберіться і йдіть вперед.

Стрілець

Ваше минуле може раптово вас наздогнати. Пам'ятаєте, як намагалися забути якийсь момент свого особистого життя? Не дозволяйте цим старим помилкам знову почати управляти вашими почуттями. Думайте про майбутнє.

Козеріг

Ймовірно, ваша близька людина попросить вас про допомогу. Не відмовляйте. Навіть в тому випадку, якщо проблема здається вам простою і легкою, ваша увага зараз здатна творити чудеса. Просто вислухайте і постарайтеся дати мудру пораду.

Водолій

Ваша підсвідомість спробує щось вам сказати. Прислухайтеся до неї. Зараз важливо приймати рішення серцем. І не забувайте про відпочинок. Перенапруження може викликати у вас занепад сил або навіть хворобу.

Риби

В цей день вам обов'язково потрібно як слід відпочити. Робота нікуди не втече, постарайтеся не перевантажувати себе і займіться справами, які вам приємні. Доброю ідеєю буде зустріч з близькими людьми.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін