RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вдалий день для Тельців і важкий для Дів: гороскоп на 9 грудня для всіх знаків Зодіаку

Для деяких знаків Зодіаку 9 грудня стане вдалим днем, у той час, як іншим доведеться доводити навколишнім свою правоту.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Легкий у спілкуванні день, можна заводити знайомства, спілкуватися та фліртувати з незнайомцями, навіть якщо хтось вас за це засуджуватиме.

Читайте також: Витримають будь-які удари долі: три найстійкіші знаки Зодіаку

Телець

Вдалий день для Тельців. Сьогодні можна досягти підвищення на роботі, можливі несподівані фінансові заохочення, також вдалий день для ухвалення кардинальних рішень або зміни роботи.

Близнюки

Сьогодні успіх супроводжуватиме Близнюків мало не в кожній справі – представникам гороскопу не тільки вдасться здійснити все задумане, а й несподівано перевершити самих себе.

Рак

Ще один посередній день для Раків. Його не можна назвати поганим, проте на роботі буде важко сконцентруватися через мрійливі думки. Крім того, представники знаку Зодіаку можуть відчути потяг до чогось цікавішого та цікавішого.

Лев

Перед представниками цього знака Зодіаку відкриються нові перспективи та можливості. За незначних зусиль з боку Львів можна буде досягти виконання давніх бажань та підкорення нових висот. Можлива допомога від людини, від якої раніше не очікувалося нічого доброго.

Діва

Для Дів день обіцяє бути важким – можливі конфлікти на роботі та неприємні ситуації вдома. Люди ображатимуться на очевидні речі та висловлену правду.

Терези

Вдалий день, несподівані сюрпризи та подарунки. На роботі не лише вдасться зміцнити позиції, а й випередити небезпечного давнього суперника.

Скорпіон

Не надто хороший день, але він буде вигідно відрізнятися від попередніх. Можна буде забути про різні дрібні непорозуміння і зосередитися на тих справах, які здаються справді важливими.

Стрілець

Цей день відкриє діаду невдалих днів – особливо уважним необхідно у професійному плані. Рекомендується набратися терпіння, мудро вирішувати конфліктні ситуації та тримати язик за зубами.

Козеріг

Сьогодні вам буде досить важко домовитися з впливовими людьми, але за допомогою незначних хитрощів вдасться досягти успіху та довести розпочате до кінця.

Водолій

Сприятливий, цікавий та легкий день для Водоліїв. Можливі вдалі збіги, які відкриють перед представниками Зодіаку знаки нові професійні перспективи. Високий творчий потенціал, і це дуже до речі, оскільки Водоліям належить вирішувати завдання, які не допускають тривіального, стандартного підходу.

Риби

Важкий день для Риб, коли вони будуть не в найкращому настрої і швидко втрачатимуть душевну рівновагу. У професійній сфері краще не сперечатися з начальством та мовчки виконувати свої завдання.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку не варто закохуватися один в одного.