RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Декого очікує плідний день: гороскоп на 7 червня

Цього літа принесе багато відкриттів представникам різних знаків Зодіаку. А пригоди розпочнуться вже сьогодні, 7 червня.

Експерти розповіли, чого чекати від екватора цього тижня.

Читайте також: Злиться, коли не отримують бажаного: три найрозпещеніші знаки Зодіаку

Овен

Вдалий плідний день, коли Овни досягнуть справжнього успіху. Чекайте на хороші новини на роботі, ви зможете укласти вигідні угоди, знайти нових партнерів і домовитися з ними про співпрацю.

Телець

Гарний час, можна багато чого досягти, якщо діяти рішуче і не витрачати час на дурниці. Ви впевнені у своїх силах та можете зробити багато.

Близнюки

Відмінний день, коли зірки грають у вашій команді. На вас можуть звертати увагу сторонні люди, але це буде гарна увага.

Рак

Саме час для рішучих вчинків, важливих справ. Головне - не втрачати впевненості в собі, ви точно досягнете успіху.

Лев

Леви можуть багато зробити для того, щоб змінити своє життя на краще, але для досягнення хорошого результату потрібно докласти багато зусиль.

Діва

Ви можете легко досягти великих успіхів, вирішити важливі професійні завдання. Допомагає в цьому ваше вміння жити з різними людьми, знаходити до них підхід, справляти гарне враження на тих, хто бачить вас уперше. Не соромтеся розповідати про свої успіхи та досягнення, таланти та вміння — розумна самореклама нікому не видасться нав'язливою.

Терези

Будьте обережнішими у першій половині дня – це складний, напружений час; ймовірність помилок дуже велика. Пізніше вплив позитивних тенденцій посилюватиметься.

Скорпіон

День хоч і неспокійний, але непоганий. Ви здатні впоратися з будь-якими труднощами та проблемами. Для цього знадобляться незвичайні вчинки, нестандартні рішення, винахідливість якої у вас вистачає. Будь-які ділові питання краще обговорювати у розслабленій, невимушеній атмосфері.

Стрілець

Почніть день із вирішення невеликих практичних завдань, до яких останнім часом просто не доходили руки. Також у цей день можна довести до кінця раніше розпочаті справи, отримати відповіді на питання, що виникли напередодні. Середина дня приносить новини, які змушують хвилюватись.

Козеріг

Сприятливий день з погляду роботи. Буде шанс якщо не піднятися кар'єрними сходами, то завоювати довіру та повагу людей, завдяки яким перед вами незабаром відкриються нові можливості. Вдалий день для вирішення фінансових та майнових питань, врегулювання розбіжностей із діловими партнерами та клієнтами.

Водолій

Водоліїв чекає дуже неспокійний день. Будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги, особливо - вранці.

Риби

Дуже сприятливий день для ділових переговорів, обговорення важливих питань, зустрічей на найвищому рівні. Сьогодні Риби можуть легко знайти нових союзників і однодумців, можуть розпочатися нові відносини.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку потрібно завершити свої токсичні стосунки у червні.

  • Вас може зацікавити:

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвибагливіші знаки Зодіаку

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати