RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Демократи починають шукати альтернативу Байдену після дебатів

Після дебатів 28 червня демократи надіслали лист зі списком кандидатів на заміну Байдена на президентських виборах.

Про це повідомили в виданні Politico.

Один із найбільших спонсорів партії демократів та прихильник Байдена заявив виданню Politico, що президенту час завершити свою кампанію.

Він назвав виступ Байдена "найгіршим в історії" та зауважив, що той настільки поганий, що ніхто не звертатиме уваги на брехню Трампа.

Натомість він запропонував альтернативний список кандидатів в президенти від демократів на чолі з губернаторами штатів Мериленд та Мічиган.

"Наша єдина надія на те, що він відійде, ми домовимося про з'їзд партії або він помре. В іншому випадку нам кінець", – сказав радник донорів.

Втім, навіть ті, хто скаржився на виступ Байдена, стверджують, що тільки він сам може вирішити знятися з президентської гонки.

У кампанії чинного президента США відповіли на критику, і один із радників назвав його "єдиною людиною, яка коли-небудь перемагала Дональда Трампа".

Старший радник вищих посадових осіб Демократичної партії розповів, що Байдена відверто розчарував.

"Байден мав погане послання, погану суть, погані контраргументи, презентації, невдалі невербальні засоби. У цих дебатах для нього не було жодної світлої плями. Єдиний позитивний момент – це те, що це сталося в червні, а не в жовтні", – резюмував він.