RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

"Українські вертольоти" продовжують допомагати дітям Героїв: більше 1000 дітей зібрали до школи

Український бізнес відгукнувся на заклик Президента допомагати ветеранам та сім'ям загиблих воїнів ЗСУ.

"Центр підтримки учасників бойових дій та членів сімей загиблих", що є підрозділом компанії "Українські вертольоти”, продовжує свій соціальний проєкт підтримки дітей загиблих Захисників.

Більше 1000 напівсиріт, які втратили батьків на війні, отримали сертифікати на придбання шкільних товарів у мережі магазинів “Епіцентр”. Окрім цього, малеча мала змогу відвідати ляльковий театр, а старші діти - Національний цирк України й переглянути святкові програми. Натомість діти віддячили за такі подарунки щирими емоціями і сміхом.

Ця ініціатива стала можливою завдяки злагодженій роботі Київської обласної військової адміністрації і територіальних громад Київщини.

Нагадаємо, "Українські вертольоти" взяли під щомісячну фінансову опіку 14 дітей повних сиріт загиблих воїнів ЗСУ і опікуватимуться їхніми потребами, забезпечуючи не лише матеріальну, а й моральну і психологічну підтримку.

З початку повномасштабного вторгнення компанія "Українські вертольоти" перерахувала більше 145 млн грн на допомогу українській армії. А нещодавно створений "Центр підтримки учасникам бойових дій та членів сімей загиблих" за місяць діяльності вже надав допомогу в оперативному лікарському втручанні, реабілітації та оздоровленні 9-ти ветеранам ЗСУ. Загалом на заходи для дітей компанія спрямувала більше 13 млн грн.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: