RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Куди піти з дітьми на канікулах: список цікавих заходів в Києві

У зв'язку з високою захворюваністю в ряді міст України продовжили осінні канікули для школярів - Київ не став винятком.

Про те, куди в столиці піти і як провести дозвілля зі своєю дитиною в найближчі дні, повідомляє kiev.vgorode.ua

Для початку, варто відзначити, що в український прокат незабаром вийде мультфільм "Сімейка Адамс-2" (виробництво США, Канади і Великобританії). Якщо Ви, або Ваша дитина, любите кіно - то це прекрасна можливість провести час разом.

Крім того, в Києві буде можливість відвідати цілий ряд інших, не менш цікавих заходів, які не залишать байдужими Вас і Ваших дітей. Так, 28 жовтня, о 13:00 відбудеться квест для дітей "Старе місто в ребусах і загадках", а 29 жовтня, о 12:00, пройде екскурсія "Байки Наїни Київни".

Ці заходи проходять в рамках проекту "Цікавий Київ": вартість одного квитка на кожен захід - 200 гривень.

Але і це не все: на Ваших дітей чекає костюмована вечірка для підлітків "HALLOWEEN Тіма Бертона" (відбудеться 29 жовтня в НСК "Олімпійський", з 19:00 по 21:30 вартість квитка - 450 гривень), екскурсія-квест по Київському політехнічному інституту "Київський Хогвартс" (відбудеться 30 жовтня, о 11:00, вартість квитка - 200 гривень), спектакль "Чарівник смарагдового міста" в Театрі російської драми імені Лесі Українки (відбудеться 31 жовтня, о 12:00, вартість квитка - 150-200 гривень) і багато іншого.

Для відвідування цих місць треба обов'язково виконувати вимоги карантину: носити маску, дотримуватися соціальної дистанції. З огляду на нинішню ситуацію в країні, необхідно бути вакцинованими і мати на руках сертифікати про вакцинації.

Нагадаємо, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що всі школи Києва йдуть на карантин у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в столиці, тому осінні канікули для школярів продовжено на тиждень.