RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві таксисти влаштували страйк та величезний затор: відео

14 лютого, у День святого Валентина, коли попит на послуги таксистів різко збільшується, водії у Києві влаштували страйк, вимагаючи підвищення тарифів на проїзд на 20-30%.

Інформацією про це поділилися на Facebook-сторінці Київ Оперативний | Kyiv Operative.

Повідомляється про те, що страйк розпочали водії служб Bolt, Uber та Uklon.

"Цілком незрозумілі їхні вимоги, адже: ліцензій на перевезення пасажирів (таксі), спеціальних страховок, проходження обов'язкового ТО і т.д. у більшості просто немає", - коментує відео зі страйком "Оперативний".

Через страйк таксистів на столичних дорогах утворилися затори.


Своєю чергою, організатори акції заявили про те, що тарифи на проїзд у таксі економічно необґрунтовані. Вони вимагають підвищення на 20-30%, оскільки останнім часом сильно зросли ціни на пальне та послуги з обслуговування автомобілів. Таксисти зазначили, що загалом по всій країні на роботу сьогодні не виїхали близько 5 тис. водіїв. Водночас мешканці столиці у коментарях зазначають, що проблем із викликом авто поки що не спостерігається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у столиці сильно зросли ціни на таксі. У соціальних мережах звернули увагу на те, що потрапити з Києва до Берліна тепер дешевше, ніж з правого берега на лівий.