RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Перевищили швидкість утричі: під Києвом копи влаштували гонитву за молодими хлопцями, відео

У Києві молоді "шумахери" вирішили влаштувати перегони з правоохоронцями.

Про це повідомляє один із столичних Telegram-каналів.

Правоохоронці зупинили молодих хлопців, які на BMW влаштували нічні "покатушки", набираючи швидкість 160 км/год. Виявилося, що молодий чоловік, який керував автомобілем, не мав прав. Перевищення швидкості втричі пояснив правоохоронцям тим, що на трасі в цей час не було іншого транспорту.

«На Березняках малолітки без прав вирішили взяти у баті тачку, в результаті їх помітив патруль, коли ті гнали 160 км/год, наздогнали їх і прийняли вже в Кончі-Заспі» , - підписали відео в мережі.

Варто зазначити, що в соцмережі деякі користувачі стали на захист молодих гонщиків, відзначаючи, що в їхньому віці всі так робили: "Ну нормально, більшість по молодості так робили, я теж так попав, начитався в інтернеті, якщо збоку людина з правами то кататися можна. До першого патруля" , - коментують у мережі. Тим не менш, більшість інтернет-користувачів засудили молодиків, нагадавши про небезпеку, яку вони несли і собі, і іншим людям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що автомобіль BMW рухався Київським шосе зі швидкістю 178 км/год, за що водій отримав серйозний штраф.