RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Зупинилися" всі мости: Київ скували серйозні затори вранці 23 лютого

Жителям столиці варто заздалегідь продумувати свій маршрут, аби 23 лютого не застрягти у заторах.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Вранці у вівторок, 23 лютого, у столиці виникли масштабні затори на дорогах.

Станом на 09:00 у місті стояли фактично всі мости у напрямку правого берега: Північний, міст Метро, міст Патона, Дарницький міст. Трохи краща ситуація на Південному мосту, натомість стоїть у пробці вулиця Набережно-Рибальська.

Утруднений проїзд авто біля станції метро Лівобережна (ближче до Русанівського мосту). Важко проїхати на розв'язці проспекту Соборності та Дніпровської набережної, а також проспектом Миколи Бажана, біля станцій метро "Осокорки", "Славутич". Потрібно буде почекати, проїжджаючи повз метро Дарниця.

Почервонів також майже весь центр міста. Утруднено рух транспорту на вул. Жилянська та на проспекті Перемоги (від станції метро "Політех" до вул. Бульварно-Кудрявська). Сильні затори утворилися біля Бессарабського ринку. У великій тягучці стоять водії на бульварі Дружби народів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Києві щодня фіксують колосальні пробки. Подолати 10-15 км. по місту можна 2-2,5 години. При цьому кількість автомобілів збільшуватиметься з кожним днем, і стане лише гірше.