RU  UA

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05

Новини

20 вересня

Всі новини

Кличко перевірив ремонт дороги на Великий Кільцевій

Мер столиці з перевіркою відвідав ділянку Великої кільцевої, де триває ремонт дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе. Рух оновленою ділянкою мають відкрити вже наприкінці літа

Про це Віталій Кличко відзвітував відповідними фотографіями.

Зауважується, що протяжність ділянки понад 1,5 км. Роботи тут тривають, починаючи з вересня 2023 року. Рух великою оновленою ділянкою мають відкрити вже наприкінці літа. Мер столиці зазначив:

"Дорожники вже завершили влаштування мережі дощової каналізації. Для подовження зносостійкості та терміну експлуатації покриття дороги влаштували щебеневу основу, на яку влаштовують три шари асфальту".

Також він розповів про інші нюанси ремонту ділянки з урахуванням принципів безбар’єрності: "Зокрема, на пішохідних переходах понизять бордюри та облаштують тактильну плитку. А на перехресті вул. Григоровича-Барського з Кільцевою дорогою переоблаштували підземний пішохідний перехід пандусами. Рух великою оновленою ділянкою відкриємо наприкінці літа. Благоустрій на об’єкті завершать у вересні".

Кличко нагадав, що місто продовжує оновлювати дороги там, де це вкрай необхідно, зокрема велику увагу приділяють великим магістральним шляхам, якими йде багато вантажного транспорту та від якості яких залежить трафік в столиці:

"Велика кільцева – одна з важливих артерій. Частина її ділянок перебувала не на балансі столиці – і довго їх не ремонтували. Отримавши їх на баланс, місто розпочало поступово оновлювати цю магістраль".


Раніше мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців чотирьох бригад, які воюють на Харківському напрямку та на Донбасі.