RU  UA

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05

Новини

20 вересня

Всі новини

Біля станції метро в Києві побили та пограбували підлітків

Поліція затримала двох фігурантів, котрі побили та пограбували двох неповнолітніх біля станції метро в Києві.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у місті Києві.

"До Печерського управління поліції надійшло повідомленням про пограбування. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що двоє чоловіків ввечері неподалік станції метро помітили неповнолітніх. Один із фігурантів підійшов до них та почав бити хлопців, після чого, разом з товаришем відібрали у неповнолітніх мобільні телефони та втекли.

Як повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, до вчинення злочину причетні раніше судимий за аналогічний злочин 25-річний уродженець Києва та його 24-річний товариш, мешканець Черкаської області:

"В ході розшукових заходів працівники територіального управління поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку за підтримки аналітиків кримінального аналізу столичного главку встановили та затримали фігурантів в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України".

Зауважують, що на час слідства один з молодиків перебуватиме під вартою, а іншому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За скоєний злочин їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, як поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві, який вранці у середу, 18 вересня, відкрив вогонь на автозаправній станції у Святошинському районі.