RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

У Києві інвестори ЖК заблокували роботу піщаних нелегалів, які крали суміш для фундаменту

14 березня на столичних Позняках неподалік берега озера Тягле інвестори "Патріотики на озерах" перекрили дорогу піщаним нелегалам, які вивозили з замороженого будівництва піщану суміш.

Про це з місця події повідомив кореспондент "Апострофу".

"Тут відбувається зібрання вкладників банку "Аркада", які інвестували в ЖК "Патріотика на озерах". Як відомо, раніше будівництво було заморожене. Проте на тому місці невідомі особи взялись красти основу для будівництва - піщану суміш, з якої був зроблений насип під фундамент", - розповів він.

Люди зібрались аби не допустити вивезення піску. Вони заблокували вантажівку піщаних нелегалів. На місце події приїхали також представники Муніципальної варти.

Щоби підтримати вкладників та не дати вандалам розграбовувати будівництво, приїхала одна із співзасновниць будівельної компанії Stolitsa Group Влада Молчанова та нардеп Олексій Кучеренко. Домовилися ввести чергування на точці.

Інвестори "Патріотики" заблокували роботу нелегалів, а також викликали вантажівку з піском аби перекрити їм дорогу, створивши насип. Крім того відбулась акція протесту. На місце події викликали поліцію.

Варто зазначити, що за даними ЗМІ, будівельна компанія Stolitsa Group (Київ) має намір завершити будівництво ряду житлових об‘єктів, серед яких "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах".