RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Київ скували ранкові пробки: карта заторів, де складно проїхати 17 серпня

Станом на ранок вівторка, 17 серпня, на вулицях Києва спостерігаються 7-бальні затори.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Важко проїхати по проспекту Романа Шухевича і вул. Оноре де Бальзака, утворюються затори на Північному мосту. Невеликі пробки спостерігаються біля станцій метро "Чернігівська", "Дарниця і" Лівобережна ", а також біля ринку "Березняки" та на мосту Патона. Авто стоять в пробці по проспекту Миколи Бажана, між станціями метро "Осокорки" і "Славутич". Затор спостерігається біля станції метро "Бориспільська".

Правий берег

Пробки утворилися по Кільцевій дорозі. Автомобілі стоять в заторах на вулиці Вадима Гетьмана, вул. Щусєва, проспекті Валерія Лобановського (від Севастопольської площі до вул. Володимира Брожка). Утворилися затори на проспекті Степана Бандери, вул. Семена Скляренка, вул. Богатирська, вул. Куренівська і біля парку "Наталка". Важко проїхати біля станцій метро "Берестейська" і "Святошин".

Центр

Авто стоять в пробках на проспекті Перемоги (від станції метро "Політехнічна" до вул. Бульварно-Кудрявська). Важко рухатися вул. Жилянська і вул. Борщагівська. Ускладнено рух автомобілів на Парковій дорозі, по Набережному шосе, Набережно-Хрещатицькій, на бульварі Дружби народів і у станції метро "Видубичі".

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві перекривали Кільцеву дорогу.