RU  UA

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

29 вересня

Всі новини

Київ знову стоїть у заторах: де не проїхати 6 вересня

Станом на ранок понеділка, 6 вересня, на дорогах Києва ускладнений рух транспорту.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Ускладнено рух авто на Північному мосту, проспекті Романа Шухевича і вул. Оноре де Бальзака. Пробки утворилися біля станцій метро "Лівобережна", "Дарниця" і "Чернігівська". Важко проїхати по Дарницькому шосе, вул. Петра Григоренка, Дніпровській набережній, вул. Анни Ахматової, Харківському шосе і проспекту Соборності (біля моста Патона), а також по проспекту Миколи Бажана, поблизу станцій метро "Осокорки", "Славутич".

Правий берег

Від станції метро "Теремки" по Кільцевій дорозі стоїть рух. Водії зупинилися в пробках на вулиці Вадима Гетьмана, біля Севастопольської площі і на проспекті Леся Курбаса. Важко проїхати біля станцій метро "Сирець" і "Дорогожичі". Утворилися затори на вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка (біля Куренівського парку), на проспекті Степана Бандери і у станції метро "Героїв Дніпра". Важко проїхати біля станцій метро "Святошин", "Нивки".

Центр

Ускладнений рух транспорту на проспекті Перемоги і по вулиці Жилянська. Затори утворилися на бульварі Дружби народів, на Парковій дорозі і біля Бессарабської площі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.