RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Києві паралізовано рух мостами через Дніпро: карта заторів 22 листопада

Станом на ранок понеділка, 22 листопада, на вулицях Києва утворилися довжелезні затори на лівому березі і мостах. На правому березі також утруднений рух.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Утруднений проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, Північному мосту, вул. Братиславська, вул. генерала Жмаченка, проспекті Визволителів, а також між станціями метро "Лісова", "Лівобережна". Важко проїхати проспектом Соборності (ринок "Березняки") та проспектом Миколи Бажана, біля станції метро "Осокорки".

Правий берег

Затори утворилися на вул. Вадима Гетьмана та Софіївській Борщагівці. Важко проїхати біля Севастопольської площі. Утруднено рух на проспекті Степана Бандери, вул. Семена Скляренка, вул. Новокостянтинівська, вул. Вишгородська, вул. Богатирська та Героїв Сталінграда. Водії зупинилися у пробках поблизу станцій метро "Житомирська" та "Святошин".

Центр

Утруднено рух транспорту на проспекті Перемоги та вул. Жилянська. Важко проїхати метро "Кловська" і "Печерська", а також Бессарабську площу. Невеликі затори спостерігають на Набережно-Хрещатицькій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому у Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.