RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У столичному парку Співоче відкриється виставка тюльпанів

28 квітня на території Печерського ландшафтного парку Співоче стартує традиційна виставка квітів. З початком весняного сезону тут розквітне понад 500 тисяч тюльпанів різних сортів та видів, а також нарциси, іриси, крокуси, мускарі та інші багаторічники.

Над створенням композицій працювали українські дизайнери та агрономи, більша частина рослин була висаджена ще взимку. Організатори виставки запрошують до парку всіх, хто хоче побачити красу на власні очі та наповнитися позитивними емоціями:

"Тут ви можете зробити яскраві фото, подихати свіжим повітрям і провести час з користю разом з рідними та близькими", - йдеться в повідомленні.

Для дітей на території парку є зона розваг та батут. Для дорослих передбачені фуд-корти та пікнік зони. За словами організаторів, виставка тюльпанів проводиться вже 13 років поспіль.

"Звісно, ми не можемо нічого планувати та знати, що буде завтра. Але робимо все можливе, щоб цвітіння тюльпанів побачили всі бажаючі", - повідомили організатори.

Вхід для представників ЗСУ, пенсіонерів та інвалідів I-II категорії безкоштовний. Частина коштів від продажу квитків піде на потреби ЗСУ.

Локація: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)

Коли: з 28 квітня

Вхід: дорослий -150 грн, дитячий -25 грн;

Придбати квитки можна на сайті або на касі парку Співоче. За подробицями - в Instagram або у Facebook заходу.