RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Ілюмінація, валентинки і амури: яким буде День закоханих у парку Співоче

14 лютого парк Співоче запрошує всіх бажаючих провести День закоханих на Фестивалі ліхтарів Lights&Dreams. Для гостей парку підготували валентинки з передбаченнями, тематичну шоу програму з аніматорами та розваги для дорослих і дітей.

В рамках Фестивалю можна буде зізнатися у коханні або навіть зробити оригінальну пропозицію руки та серця своїй другій половинці. Для цього треба написати про своє бажання у приватні повідомлення офіційної Instagram сторінки парку.

Також в цей особливий день на Співочому буде працювати фотограф, який зробить професійні сімейні фото для всіх бажаючих.

"Романтичну атмосферу свята створять понал 50 000 ліхтариків, ілюмінаційні композиції, валентинки з передбаченнями та амури аніматори. Приходьте зі своєю другою половинкою, отримуйте нові враження від Фестивалю ліхтарів та запам’ятайте цей день назавжди!", - кажуть організатори.

Наразі у парку Співоче триває Фестиваль масштабних світлових інсталяцій Lights &Dreams, кожна з яких сягає від 3-х до 7-ми метрів у висоту. Окрім цього, фестиваль пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, фаєр-шоу, шоу аніматорів, стилізовані фотозони, тематичні фуд-корти та багато іншого.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights&Dreams або на касі парку Співоче. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу. Вхід для ЗСУ та інвалідів I-II категорії безкоштовний.

Де: парк Співоче (вул. Лаврська, 31). Коли: 14 лютого. Вхід: платний