RU  UA

Вибухонебезпечний флешмоб: поліція Києва шукає вибухівку на ключових об'єктах столиці

У Києві поліція перевіряє низку повідомлень про мінування. Правоохоронці проводять огляд чотирьох станційметро, вокзала та літаків в аеропорту "Бориспіль". Станом на 14:00 столичний метрополітен працює у звичайному режимі.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 14:00 на Апостроф TV.

Хвиля "мінувань" розпочалася від самого ранку, коли на пошту поліції Києва надійшли повідомлення про замінування кількох станцій метро. Крім того, перевіряють правоохоронці і Центральний вокзал та аеропорт "Бориспіль".

Спершу вибухотехніки оглянули станцію метро "Хрещатик" та пересадочний вузол. Там вибухівки не знайшли. Аналогічну перевіруку здійснили на станціях метро "Театральна", "Золоті ворота", "Палац спорту" та "Університет".

Пасажири метрополітену вкрай незадоволені. Люди, які сідають у метро, не знають, чи зможуть дістатися пункту призначення.

Зараз проводиться перевірка літаків у аеропорту "Бориспіль".

"Зараз правоохоронці ретельно обстежують територію ймовірно замінованих об'єктів на предмет виявлення вибухових чи інших підозрілих предметів. За необхідності, проводиться евакуація громадян", - зазначила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс.