RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У Києві оголений чоловік за кермом приставав до жінок - ледь не влаштували самосуд: відео

У ніч на 24 липня оголений чоловік в неадекватному стані за кермом Dodge пристав до жінки на вулиці Богатирській біля магазину. Він намагався затягнути її в машину і пропонував їй інтим.

Про це повідомляє Telegram-канал Kyiv Operative.

За словами жінки, вона вийшла вночі в магазин по вулиці Богатирська, 20, встала поговорити з подругою за ним. Потім під'їхав оголений чоловік на червоному Dodge (# AA3452KM) і силою спробував затягнути жительку столиці всередину.

"Силою намагається мене затягнути всередину, пропонуючи "прекрасно провести вечір, пос**ати". Я починаю кричати на весь мікрорайон і збігаються люди в окрузі, які откликнись на мій ор. Разом ми перегороджуємо йому шлях, але він відкидає мене автомобілем на пішохідну доріжку", - сказала вона.

Як додала жінка, поліція не брала трубку з 00:10 до 2:00.

"Людина за кермом повністю неадекватна, можливо п'яна, під наркотиками або просто має психічні розлади. Я впевнена, що це не перша така ситуація з ним", - констатувала місцева мешканка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, 24 липня в столиці був введений план перехоплення за автомобілем Додж, пасажири якого напали на чоловіка в Солом'янському районі та відібрали у нього гроші. Правоохоронці затримали їх в Дніпровському районі.