RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Києві чоловік заступився за іншого і позбавив людину життя - момент потрапив на відео

На одній з АЗС Києва нетверезий 45-річний чоловік почав лаятися зі співробітником, свідок сварки заступився за нього і почав бити того, хто почав конфлікт. Після кількох ударів, той помер на місці.

Про це повідомляє поліція Києва.

Трагедія сталася на території автозаправної станції на проспекті Романа Шухевича. Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, правоохоронці встановили, що чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі.

"На захист працівника з авто вийшов пасажир і намагався заспокоїти чоловіка. Між ними почався конфлікт, в ході якого пасажир таксі кілька разів ударив опонента в живіт і по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі і поїхав, але згодом повернувся і викликав "швидку". Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка", - сказав він.

Того, хто завдав смертельних ударів, затримали на місці події. Це - киянин 1995 року народження, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Зараз хлопець за рішенням суду перебуває під нічним домашнім арештом. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві водії влаштували бійку з різаниною.