Події

Відправив у реанімацію з тяжкими пораненнями: у Києві чоловік хотів убити батька, фото

У Подільскому районі Києва після сімейної сварки чоловік кілька разів вдарив ножем у шию свого 72-річного батька. Потерпілий вижив, але знаходиться у важкому стані. Сину загрожує 15 років у в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Від лікарів надійшло повідомлення, що на проспекті Георгія Ґонгадзе медики рятують чоловіка із ножовими пораненнями шиї. Поліція оперативно розшукала та затримала підозрюваного, ним виявився син потерпілого.

"Ми з’ясували, що між батьком та сином виникла сварка, через те що останній впродовж тривалого часу ніде не працює та не має джерела заробітку. Під час з’ясування відносин фігурант спочатку вчинив бійку із родичем, а потім ножем декілька раз вдарив чоловіка у шию, після чого покинув його та пішов з місця події".

Батько у важкому стані, він перебуває у реанімації.

"Повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. др. ст. 15, ч. пер. ст. 115 КК України - це закінчений замах на вбивство", - повідомляють правоохоронці.

Запобіжний захід - тримання під вартою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва виявили тіло чоловіка в покинутій будівлі. Загиблим виявився ветеран АТО.