RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

За "розстріл" безпорадної бабусі у Києві хлопці підуть під суд

Трьом молодикам, які деякий час назад виклали в Мережу відео, на якому вони насміхалися над бабусею, котра хворіє, та направляли в її сторону "пістолет", висунули підозри.

Про це повідомила у Telegram прес-служба Київської міської прокуратури.

На думку сторони обвинувачення, вищезазначені дії молодиків є "грубим порушенням громадського порядку" і свідчать про їхню "явну неповагу до суспільства, яка супроводжується винятковим цинізмом стосовно постраждалої".

Нагадаємо, що інцидент трапився деякий час тому в одній із квартир у будинку на вулиці Героїв Дніпра, що у столичній Оболоні. Тоді двоє хлопців, які прийшли в гості до свого друга, вирішили зняти на відео "знущання" над 76-річною бабусею, що хворіє. Вона вже 5 років прикута до ліжка та 3 роки не розмовляє. На відео один із молодиків узяв до рук макет пістолета і почав спрямовувати на неї під сміх та натискання на спусковий гачок. Інший хлопець тим часом теж сміявся і знімав усе це на камеру свого смартфону. Пізніше підозрювані самі виклали цей відео-ролик у Мережу.

В Інтернеті люди, включаючи правоохоронців, відреагували на нього майже миттєво. Пізніше поліція з'ясувала особи кожного, хто причетний до цих хуліганських дій. Виявилося, що це місцеві молодики 2001, 2002 та 2003 року народження.

За скоєне хуліганство їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше ми також повідомляли про те, як в Одеській області онук забив до смерті безпорадну бабусю.