Події

На акції протесту ФОПів у Києві затримали провокаторів: фото

У вівторок, 25 січня, на мітингу ФОПів в центрі Києва були затримані поліцією кілька провокаторів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, двоє учасників протесту провокували конфлікт у натовпі та не реагували на вимоги припинити протиправні дії.

"За злісну непокору законній вимозі працівників поліції на порушників складено адміністративні протоколи за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 8-ми до 15-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, сьогодні у центрі Києва відбуваються багатотисячні акції, через що на місці присутні поліцейські та військовослужбовці. Правоохоронці закликають громадян дотримуватися мирного формату заходу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що акції підприємців тривають з минулого року. Раніше вони виступали за надання їм можливість працювати в умовах карантину.