RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Хотіла зістрибнути з дитиною з 12-го поверху: у Києві врятували горе-мати, фото

У середу, 26 січня, правоохоронці врятували матір, яка намагалася стрибнути з 12-го поверху разом із дитиною. Їй загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба ювенальної поліції Києва.

У поліцію зателефонувала бабуся хлопчика та повідомила, що її донька з малолітнім онуком зачинилась у квартирі та погрожувала самогубством. Перемовини з матір'ю тривали понад годину. В цей час рятувальники зайшли до квартири поверхом вище, аби завадити жінці. Матір відволікали питаннями, щоб та не почула їхнє наближення.

"Коли я отримав інформацію, що працівники ДСНС спустились з 13 поверху, то рятувальники, які були біля квартири, одразу зламали двері та ми негайно зайшли до оселі. Далі ми виявили жінку на балконі та миттєво затягли її всередину, а 3-річного хлопчика заспокоїли, оскільки дитина була налякана діями матері", - додав один з правоохоронців.

32-річна жінка є уродженкою Кропивницького. Її затримали за замах на вбивство малолітньої дітини (ч. 3 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України). Їй загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту.