RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Влаштував "цирк" на дорозі: у Києві вночі затримали п'яного водія, фото та відео

В ніч на п'ятницю, 4 лютого, в центрі Києва поліцейські переслідували п'яного водія, який рухався "максимально дивним чином".

Про це повідомляє "Київ оперативний".

За словами очевидців, патрульні помітили автомобіль Toyota, який "рухався по дорозі максимально дивним чином". На вимогу зупинитися він не відреагував - навпаки пришвидшився. Почалося переслідування.

Водій неодноразово порушив ПДР, проїжджаючи на червоне світло, підрізаючи інші автівки та рухаючись зустрічною смугою. На вул. Володимирська, 3 водій спровокував зіткнення з поліцейським авто Mitsubishi. Правоохоронці його затримали.

"За кермом знаходився чувак, який постійно щось кричав про травичку (наркотики - ред.) і поводився надзвичайно зухвало", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Telegram-каналу, авто належіть жінці на ім’я Зоя, а кермувальника звуть Зоренко Олег Миколайович, 1983 року народження. До цього на нього тричі складали адмінматеріали за керування авто у нетверезому стані.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві п'яний водій легкового авто врізався в тролейбус під час висадки пасажирів на зупинці.