RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

Всі новини

Klavdia Petrivna зберегла інтригу: журналіст побував на концерті та поділився враженнями

Свій перший великий концерт співачка Klavdia Petrivna перетворила в ефектне шоу, але так і не розкрила свою особистість.

Враженнями від концерту поділився у Facebook журналіст Віталій Саєнко.

На фото - виконання композиції "Дочка Самурая"


"Одразу скажу, що певна частина концерту сподобалася, а деякі моменти - не дуже. Добре, що на сцені теж звучали живі інструменти від запрошених музикантів. Однак, звучання було посилене плейбеком однотипного ударного темпу, який за гучністю інколи був сильнішим за вокал співачки. Цей ударний звук лунав майже у кожній пісні незмінно як з окремої платівки. Напевно згодом у монітори додали більше вокалу, що усе стало збалансованішим.

Не важко здогадатися, що виступ був збагачений дороговартісним шоу з групою підтанцьовки, у схожому стилі на кабаре, з вибуховим конфетті та ще й букетами квітів, які танцівники розкидали у натовп гостей з першої фан-зони", - написав Саєнко.

Журналіст розповів, що спочатку Klavdia Petrivna з'явилася на сцені у звичному стилі з великим капелюхом на голові, з напівприкритим обличчям, але навколо очей була блискуча маска.

"У напівтемряві завдяки підсвітлювальному ефекту одночасно з обох боків сцени були присутніми ще по дві дівчини, зодягнених в ідентичний з Клавдією одяг. Здавалося, на сцені було п'ять Клавдій. Справжня - у центрі, дві - зліва, і дві - справа. Світло перебігало з одного силуету на інший. Це дуже сподобалося публіці. У цей момент лунала композиція "Знайди Мене". Klavdia особливо нічого між піснями не розповідала. Взагалі нічого!", - зазначив журналіст.

"Перед виконанням пісні "Я Тобі Брехала" на великому екрані з'явився заздалегідь підготовлений відеозапис з Kлавдією, яка зізналася, що читає повідомлення слухачів у соціальних мережах. Вона зазначила що спочатку заплуталась... Які поради обрати? Розкрити свою таємницю та показати своє справжнє обличчя? Або залишатись у масці невідомою, аби не збивати інтерес до себе? Співачка сказала, що нехай критики залишаються зі своєю критикою, а вона рухатиметься власним шляхом. Потім виконавиця з'явилася на сцені без капелюха з довгим білявим волоссям, але в окулярах, оздоблених жовтими променями, золотавою загравою або барвами павліна. Це кому як до вподоби", - написав Саєнко.

Раніше Klavdia Petrivna здивувала українців новим образом, в якому показала своє обличчя.