RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Лайм

Новини

19 вересня

Всі новини

«Що ж Ви так коментуєте?!» У Олега Винника звинуватили співака Кравченка в перекручуванні

Директорка благодійного фонду Олега Винника Валерія Барон звинуватила співака Андрія Кравченка у перекручуванні слів щодо пропозиції дуету з Винником, озвученої на ток-шоу "Говорить вся країна".

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Мені тут показали коментар Андрія з приводу того, що пропозиція дуета була іронічна і Олег сказав, що краще запропонує Мадонні. Можливо хтось перекаже мої слова Андрію ( а вірніше його PR-менеджеру, яка цей коментар писала). Ви ж були в студії. І ТОЧНО знаєте що все було не так. Олег не міг чути все, що відбувалось. До моменту його включення і нічого не знав про Вашу іронію. А відповідав він не на Ваші слова, а на запитання Олексія Суханова (яке чомусь з ефіру прибрали) стосовно дуета з пропозицією зароблені кошти відправити на допомогу ЗСУ. Ось Олег і порадив, саме Вам, Андрію, звернутись до Мадонни або Дженіфер Лопес, бо в них грошей значно більше і це б мало тоді реальний ефект допомоги. Ну і від себе додам, що Ви молодий, амбітний, красивий співак і вам такі дуети пасували б. Що ж Ви так, коментуєте те, чого не було зовсім", - написала Барон.

Сам Кравченко раніше так прокоментував ситуацію: "Я ставлюся до творчості Винника з повагою, бо він свого часу дійсно був вагомою особистістю для України. Фразу про дует я сказав, щоб, можливо, було менше порівнянь мене до нього. Як він це сприйняв - це вже інша розмова. Сказав, що нібито краще запропонує Мадонні заспівати з ним".

Кравченко зазначив, що зі сторони Винника сказати таке було негарним вчинком.

"Але людина має на це повне право, я його не засуджую", - зазначив співак.

Як повідомляв "Апостроф", Олег Винник висміяв пропозицію про дует зі своїм "двійником".