RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Плотницького відповіли Савченко на її нову заяву по Донбасу

Представник бойовиків ЛНР на переговорах у Мінську Владислав Дейнего прокоментував нову заяву народного депутата, української льотчиці Надії Савченко про готовність вести переговори щодо звільнення полонених українських військовослужбовців з ватажками бойовиків окупованого Донбасу.

Його слова передає "Інтерфакс".

"Перш ніж приймати рішення про можливості такого роду зустрічі, необхідно, щоб Савченко визначила конкретне коло питань, які вона хоче в рамках цієї зустрічі підняти. Потім ми оцінимо, чи мають її пропозиції перспективу, і, виходячи з цього, будемо приймати рішення щодо можливості такого роду зустрічі", - заявив він.

"Переговори про обмін полоненими лежать у площині роботи відповідної підгрупи в рамках мінських переговорів. Україну там представляє Віктор Медведчук. Якщо Савченко хоче надати йому сприяння в рамках мінського процесу - це одна справа, якщо ж вона хоче винести обговорення цього питання за рамки контактної групи і створити якусь альтернативу Мінську - то це неприйнятно", - сказав Дейнего.

Раніше російський публіцист Леонід Радзіховський прокоментував для "Апострофа" ймовірність переговорів по Донбасу між Надією Савченко і ватажком самопроголошеної ДНР Олександром Захарченко.