RU  UA

Претендент у мери Києва Кучеренко пояснив, навіщо йому 4 машини

Народний депутат від "Батьківщини", кандидат в мери Києва Олексій Кучеренко розповів про автомобілі, якими володіє його родина. Серед пристойної кількості вартісних іномарок, як виявилося, Кучеренко є власником "Ланоса".

Про це він розповів в ефірі програми "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ" з Роксаною Руно.

На запитання ведучої про автопарк нардепа і хто їздить на "Ланосі", Кучеренко заявив, що у нього велика родина - він є батьком п'ятьох дітей і "Ланос" йому потрібен у господарстві.

"Я купив "Тойоту", але не встиг продати. ...В мене є матеріальна стратегія існування моєї родини. Є родичі, які допомагають мені за дітьми відстежувати. Це ж дуже складне господарство. Тому "Ланос" теж потрібен в господарстві. Але він вже "добитий", - розповів Кучеренко.

Також Кучеренко розповів, що на ефір він приїхав на автомобілі "Тойота", а його опонент в студії екс-очільник КМДА і також претендент на посаду київського міського голови Олександр Попов розповів, що він їздить на автомобілі "Лексус".

Як повідомляв "Апостроф", партія "Батьківщина" висунула Олексія Кучеренка кандидатом на посаду київського міського голови. Гасло кампанії партії на місцевих виборах: "Єдина надійна команда".