RU  UA

Своїм інтерв'ю Богдан нашкодив не лише Зеленському - депутат "Слуги народу"

Нашуміле інтерв’ю Андрія Богдана, яке він дав журналісту Дмитру Гордону, шкодить не тільки приватним інтересам Зеленського, але й державі. Таку думку висловив в ефірі Апостроф Live народний депутат України від фракції "Слуга народу" Олександр Качура.

"Однозначно не можна виносити на поверхню свої якісь образи, свої внутрішні конфлікти з головою держави. Це не якесь питання, що посварилися два партнери в юридичному бізнесі і один на одного щось розказали. Це шкодить не тільки приватним інтересам Володимира Олександровича, це шкодить насамперед державі. Мені здається, що це інтерв’ю перейшло лінії дозволеного в діловому аспекті", – заявив Качура.

На думку нардепа, правоохоронні органи мають перевіряти інформацію, яка пролунала в інтерв’ю, якщо є якісь звинувачення. Деякі моменти, згадані Богданом, політик чув лише на рівні чуток.

"Щодо самої персоналії президента, там багато, на мій погляд, неправди. Розмови про те, як він приймає рішення – це особисте бачення Андрія Йосиповича, тому що у нього, мабуть, накопичилися якісь образи. Він вважає, що з ним несправедливо вчинили. Дійсно, якби не було Богдана, можливо, був би інший хід кампанії. Він дуже багато зробив і він дуже багато приніс для того, щоб Офіс президента працював", – резюмував депутат.

Тим часом, Андрій Богдан прийшов на допит до ДБР. За словами колишнього керівника Офісу президента, сама справа, по якій його викликають на допит, була зареєстрована 19 серпня, хоча на сайті ДБР написано, що допит стосується фактів, оголошених в інтерв’ю Дмитру Гордону.

"Тоді того інтерв’ю ще не було і воно не планувалося. Відповідно, це певного роду шахрайство з боку працівників ДБР. Це має бути або допит за результатами інтерв’ю, це має бути конкретна справа, або це допит по якійсь іншій справі, яка вже давно існує", – наголосив Богдан.